Игра – Геометриски форми

Најди ја врската меѓу исказите, кликни на 4 искази за кои мислиш дека се повразни со еден поим – геометриска форма. Откриј го поимот.

Untitled

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s