Направи свој динамометар

Целиот потребен материјал верувам го имате во Вашите домови. А наместо тегови би можеле да употребите пакувања од 100 г од разни производи, на пример кафе. Ви посакувам успешна работа.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s