Благодарност!

Драги пријатели, Ви благодарам што ја цените мојата работа и за искрените честитки, секоја од нив ми значи исто колку и победата. Среќна сум дека ИЗВОРЧЕ ја постигна својата цел, дека допре до наставниците, учениците и родителите, среќна сум дека Ви се допаѓа тоа што го работам и дека го користите секојдневно. А најсреќна сум што ИЗВОРЧЕ поттикна и други креативни наставници да направат свои блогови и несебично да го споделуваат своето знаење и своите ресурси. Благодарам од срце!

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s