Линк до материјалите од обуката„Работа со компјутери и основи на програмирањето“

Поради тоа што во коментарите некои наставници ми напишаа дека не можат да најдат материјал за планирање на часовите за „Работа со компјутери и основи на програмирањето“ повторно го објавувам линкот од кој можете да ги превземете материјалите кои ни беа презентирани на обуката, објавени се и на македонски и на албански јазик.

http://zim.mk/obuka2015/

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s