ПН – Дијамант 9 – дневна подготовка

Бидејќи во упатството за ПН не е добро објаснета оваа содржина, малку истражував на интернет и направив подготовка според тоа. Се надевам дека ќе Ви помогне и Вие да ги напишете Вашите подготовки.

13.04.2016 PN – Dijamant 9

One thought on “ПН – Дијамант 9 – дневна подготовка”

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s