Работа со компјутер…. подготовка

21-11-2016-rab-so-kom-poim-kreiranje-i-aktiviranje-ednostavna-prezentacija

 

Advertisements

Материјали од обуката за IV одд. за предметот Работа со компјутер и ….

Здружението на информатичари ги објави материјалите од обуката за IV одд  по  предметот Работа со компјутер и основи на програмирањето.

Материјалите можете да ги превземете на овој линк

http://zim.mk/obuka2016/