Templates Quiz -Шаблони за квизови

Шаблоните за квизови се презентации во кои треба само да ги вметнете својот наслов и своите прашања и да ги искористите на часот, работата е олеснета поради тоа што веќе се поставени сите линкови и анимации.

Presentation1

Presentation2

Presentation3

Presentation4

memory-game

 

Advertisements

Геометриски тела – 3Д

3D FORMI

Geometriski 3 D formi – kviz

Geometriski 3d formi 2

Geometriski 3d formi 3

Geometriski 3д formi 1

Врска