Програмата како низа од последователни инструкции

 

03.03.2016 RK Programata kako niza od posledovatelni instrukcii   подготовка

Programa – niza od posledovatelni instrukcii   презентација

Моето прво видео изработено во Office Mix

Кога ќе го проценувате и оценувате имајте во обзир дека е ПРВО. Се надевам дека следните ќе бидат поквалитетни 🙂

Заедничко живеење – општество

Profesii – презентација

Zaednichko ziveenje – наставен лист doc

Zaednichko ziveenje – наставен лист pdf

18.12.2015 OPSH Zaednichko ziveenje – подготовка

ПРОЦЕНУВАЊЕ И ЗАОКРУЖУВАЊЕ БРОЕВИ ДО 100

Zaokruzuvanje broevi – презентација

Procenuvanje i zaokruzuvanje – презентација

Zaokruzuvanje broevi – наставен лист

Tabela za zaokruzuvanje broevi do 100

Геометриски тела

NL – Geometriski tela – наставен лист

Geometriski tela – презентација

Крстозбор – Латиница – вежби со буквите Ž, Z, C, Č

Krstozbor latinica – Ž, Z, C, Č – наставен лист

20.10.2015 MAK Latinica vezbi (5) – дневна подготовка

Kako se resava krstozbor – презентација

Таблица множење со 2, 3, 4, 5 и 10 – игрица

Овие верзии  правилно функционираат на компјутери со WINDOWS оперативен систем

TABLICA MNOZENJE SO 2 3 4 5 I 10

TABLICA MNOZENJE SO 2 3 4 5 I 10

ТАБЛИЦА МНОЖЕЊЕ СО 2,3,4,5 И 10 – ИГРИЦА

Анимациите од презентацијата функционираат на наставничките и на ученичките лаптопи но не и на некои понови компјутери. Сакав истото даго направам и на компјутер со windows но не можев затоа што ги нема потребните алатки за вакви анимации или пак јас не успеав да ги пронајдам

TABLICA MNOZENJE SO 2 3 4 5 I 10

Различните уреди и ергономијата – презентација и подготовка

ергономија-постер

ERGONOMIJA

08.10.2015 RAB SO KOM razlichnite uredi i ergonomijata