Графомоторика

Наставни ливчиња за развивање на графомоториката кај учениците од најмала возраст во прво и второ одделение.

balon

bebinja i igracki

branovi i ripcinja

chaj

chigra

dinosaurusi

kapi

macinja

nahrani gi kuceto i mackata

oblacinja

odime na izlet

od kamen na kamen

od zajace do morkovce

osicki

pajakova mreza

peperutka i cvet

peperutki

polevanje

polzavi

pronajdi go balonot

pronajdi ja igrackata

ptici

pukanki

pushtaj voda

raketi

ribi

srekno dzudze

vozila

zapcinja

zima

3 thoughts on “Графомоторика”

Напиши одговор на Тања Метикош Откажи одговор

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

ЗА УЧЕНИЦИТЕ – ИЗВОР НА ЗНАЕЊЕ, ЗА КРЕАТИВНИТЕ НАСТАВНИЦИ – ИЗВОР НА ИДЕИ.

ШКОЛСКА ТОРБА

БЛОГ ЗА УЧИТЕЉЕ

ИЗВОРЧЕ - МАКЕДОНИЈА

ЗА УЧЕНИЦИТЕ - ИЗВОР НА ЗНАЕЊЕ, ЗА КРЕАТИВНИТЕ НАСТАВНИЦИ - ИЗВОР НА ИДЕИ.

Pogled kroz prozor

Digitalni časopis za obrazovne stručnjake

Twitterova družina

nove tehnologije u nastavi

Lidijin kutak

O svemu što bi moglo zanimati obrazovne stručnjake

Учитељица Мира Стевковић

ОШ "Јосиф Маринковић", Нови Бечеј

Mатематиком до снова

занимљиви задаци, такмичењa...

Настава 2.0

Примена на Веб 2.0 во настава

Челичната Дама

за сите кои ја сакаат реалноста

%d bloggers like this: