Изразување и творење

На оваа страна ќе најдете серии слики кои можат да ви послужат на часовите за усно и писмено изразување и творење. Погодни се за заедничка работа при усното изразување бидејки можете да им ги прожектирате на учениците. Некои од можете да испечатите и да  ги искористите за вежби за следење на лигичниот редослед на настани.

73082547_2461319930810477_6145708947689963520_n      73460719_2461320000810470_8394266554987970560_n

73524611_2461320244143779_1583141837411975168_n  74445668_2461320400810430_7848825151712919552_n

74614178_2464864547122682_9106359209108176896_n    75614047_2464864977122639_1380236617297428480_n

DEDOTO I REPKATA GLUVCETO I MACKATA KOGA SUM BOLEN KOLACINJA MEDO I KRUSKATA NA PLAZA RODENDEN SANKANJE SNESHKO STRKOT I LISICATA ZIMSKA SLUCKA

2 thoughts on “Изразување и творење”

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

ЗА УЧЕНИЦИТЕ – ИЗВОР НА ЗНАЕЊЕ, ЗА КРЕАТИВНИТЕ НАСТАВНИЦИ – ИЗВОР НА ИДЕИ.

ШКОЛСКА ТОРБА

БЛОГ ЗА УЧИТЕЉЕ

ИЗВОРЧЕ - МАКЕДОНИЈА

ЗА УЧЕНИЦИТЕ - ИЗВОР НА ЗНАЕЊЕ, ЗА КРЕАТИВНИТЕ НАСТАВНИЦИ - ИЗВОР НА ИДЕИ.

Pogled kroz prozor

Digitalni časopis za obrazovne stručnjake

Twitterova družina

nove tehnologije u nastavi

Lidijin kutak

O svemu što bi moglo zanimati obrazovne stručnjake

Учитељица Мира Стевковић

ОШ "Јосиф Маринковић", Нови Бечеј

Mатематиком до снова

занимљиви задаци, такмичењa...

Настава 2.0

Примена на Веб 2.0 во настава

Челичната Дама

за сите кои ја сакаат реалноста

%d bloggers like this: