ОПШТЕСТВО

Некои изработки се на моите драги колешки Елизабета Георгиевска – Бети  и Виолета Стоилевска – Вики ❤

 

НАСТАВНИ ЛИСТОВИ

Zaednichko ziveenje – pdf

Zaednichko ziveenje – doc

11.12.2015 NL Moeto potesno semejstvo doc

11.12.2015 NL Moeto potesno semejstvo pdf

Tematski test OPS-Ucilisteto i znaenjeto doc

Tematski test OPS-Ucilisteto i znaenjeto pdf

Листови за книга за одделенска заедница

AKTIVNOSTI     DECATA OD MOETO ODDELENIE     NASLOVNA PRAVILA     RASPORED

Jas so drugite i drugite so mene – Tematski test

Moite dolznosti NL – docx    Moite dolznosti NL pdf

Sorabotka i drugarstvo

NL Znami mozam poveke  NL Znam i mozam poveke

ПРЕЗЕНТАЦИИ

Profesii

semejstvo

Timovi

Pravila na odnesuvanje

Oddelenska zaednica

Од каде се може да се стекне знаење

Sorabotka i drugarstvo

PRAVATA NA DECATA

Soobrakajni znaci – obrabotka

Мојата татковина – презентацијa

Здрава храна

Права и обврски

PRAVA I DOZNOSTI 2

Мојата училница

Празници восемејството

Празници во училиштето

Решавање конфликти

Семејството и слободното време

Агресивно однесување

Опасности во домот

Праведно неправедно

Месеци во годината

Вработените во училиштето

Правила на однесување во училиштето

ЗА УЧЕНИЦИТЕ – ИЗВОР НА ЗНАЕЊЕ, ЗА КРЕАТИВНИТЕ НАСТАВНИЦИ – ИЗВОР НА ИДЕИ.

ШКОЛСКА ТОРБА

БЛОГ ЗА УЧИТЕЉЕ

ИЗВОРЧЕ - МАКЕДОНИЈА

ЗА УЧЕНИЦИТЕ - ИЗВОР НА ЗНАЕЊЕ, ЗА КРЕАТИВНИТЕ НАСТАВНИЦИ - ИЗВОР НА ИДЕИ.

Pogled kroz prozor

Digitalni časopis za obrazovne stručnjake

Twitterova družina

nove tehnologije u nastavi

Lidijin kutak

O svemu što bi moglo zanimati obrazovne stručnjake

Учитељица Мира Стевковић

ОШ "Јосиф Маринковић", Нови Бечеј

Mатематиком до снова

занимљиви задаци, такмичењa...

Настава 2.0

Примена на Веб 2.0 во настава

Челичната Дама

за сите кои ја сакаат реалноста

%d bloggers like this: