ПРИРОДНИ НАУКИ

Zabite kaj chovekot

NL Zdrav obrok – pdf   NL Zdrav obrok  docx

Некои наставни листови се изработени од страна на моите драги колешки Виолета Стоилевска – Вики  и Елизабета Георгиевска – Бети. Не знаеме која што направила затоа што се си делиме. Благодарност за двете затоа што ми помагаат во работата ❤

NL Promena na brzinata i nasokata na dvzenje

Nl Turkanje i vlechenje doc

Nl Turkanje i vlechenje pdf

Chitanje dijagram doc      Chitanje dijagram pdf

NL So svetlina ili bez doc            NL So svetlina ili bez pdf

NL Poveke voda – pomalku voda doc

NL Poveke voda – pomalkuvoda   pdf

16.11.2015 NL So ili bez voda  doc

16.11.2015 NL So ili bez voda  pdf

NL DELOVI NA RASTENIE doc

NL DELOVI NA RASTENIE pdf

MATERIJALI – NL – povtoruvanje  doc

MATERIJALI – NL – povtoruvanje  pdf

NL – Istrazuvanje – Zadzuvanje toplina doc

NL – Istrazuvanje – Zadzuvanje toplina  pdf

NL Koj materijal e najtvrd doc

NL Koj materijal e najtvrd pdf

NL – Istrazuvanje – Vpivlivost docx

NL – Istrazuvanje- Vpivlivost  pdf

NL Svojstva na materijalite  doc

NL Svojstva na materijalite  pdf

Tematsko-povtoruvanje-I-TEMA-PN (2) – од Дијана Стевковска

Delovi na rastenie

Istrazuvacka aktivnost Kako rasteme

PN Nastaven list Znaci za zivot (1)  pdf

ПРЕЗЕНТАЦИИ

Zabite kaj chovekot

Zdrav obrok

OPTICKA ILUZIJA

Moite setila

razni materijali

Rastenijata i toplinata

DRVA TREVA I RASTENIJA KOI CVETAAT

Reprodukcija Sozdavanje novorodence

 

 

 

ЗА УЧЕНИЦИТЕ – ИЗВОР НА ЗНАЕЊЕ, ЗА КРЕАТИВНИТЕ НАСТАВНИЦИ – ИЗВОР НА ИДЕИ.

ШКОЛСКА ТОРБА

БЛОГ ЗА УЧИТЕЉЕ

ИЗВОРЧЕ - МАКЕДОНИЈА

ЗА УЧЕНИЦИТЕ - ИЗВОР НА ЗНАЕЊЕ, ЗА КРЕАТИВНИТЕ НАСТАВНИЦИ - ИЗВОР НА ИДЕИ.

Pogled kroz prozor

Digitalni časopis za obrazovne stručnjake

Twitterova družina

nove tehnologije u nastavi

Lidijin kutak

O svemu što bi moglo zanimati obrazovne stručnjake

Учитељица Мира Стевковић

ОШ "Јосиф Маринковић", Нови Бечеј

Mатематиком до снова

занимљиви задаци, такмичењa...

Настава 2.0

Примена на Веб 2.0 во настава

Челичната Дама

за сите кои ја сакаат реалноста

%d bloggers like this: