ИГРИ – ПРИРОДНИ НАУКИ

Screenshot_1

 

136670565_orig

Screenshot_1

untitled

 

 

 

 

СликаОдЕкран-2
ПРОМЕНА НА СЕНКИТЕ
СликаОдЕкран-1
ОПАСНОСТИ ВО ДОМОТ ОД ЕЛЕКТРИЧНАТА ЕНЕРГИЈА

 

 

8 thoughts on “ИГРИ – ПРИРОДНИ НАУКИ

  1. Игриве се супер јас скро секој ден ги играм и везбам посебно од природни наоки супер се таа со отваранјето на цветот не можев толку дене да го отворам па пред некој ден го отворив.

    Liked by 1 person

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s