IV ОДДЕЛЕНИЕ

МУЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ
ТЕХНИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ
РАБОТА СО КОМПЈУТЕР И ПРОГРАМИРАЊЕ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Презентации

НАЧИНИ НА ИНФОРМИРАЊЕ

КВИЗ именки глаголи придавки

КВИЗ opisni pridavki i licni zamenki

vremenska lenta – decenija

Opisni pridavki KVIZ.

Mak.j. povtoruvanje

Konkretni i apstraktni imenki

Energija i izvori

 

21 thoughts on “IV ОДДЕЛЕНИЕ”

    1. Подготовки за четврто одделение нема затоа што јас сум трето одделение, а на блогот го објавувам она што моментално го работам. Имам подготовки од четврто но од пред 5 години, за истите сметам дека сега се неупотребливи (поради промените кои настанаа во меѓувреме) па затоа не ги објавувам ни нив.

      Ми се допаѓа

  1. Здраво Тања, дали сега предаваш во 4 одд, моите деца сега се 4 одд, и лани твојата страница многу ми помагаше во текот на годината.

    Ми се допаѓа

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

ЗА УЧЕНИЦИТЕ – ИЗВОР НА ЗНАЕЊЕ, ЗА КРЕАТИВНИТЕ НАСТАВНИЦИ – ИЗВОР НА ИДЕИ.

ШКОЛСКА ТОРБА

БЛОГ ЗА УЧИТЕЉЕ

ИЗВОРЧЕ - МАКЕДОНИЈА

ЗА УЧЕНИЦИТЕ - ИЗВОР НА ЗНАЕЊЕ, ЗА КРЕАТИВНИТЕ НАСТАВНИЦИ - ИЗВОР НА ИДЕИ.

Pogled kroz prozor

Digitalni časopis za obrazovne stručnjake

Twitterova družina

nove tehnologije u nastavi

Lidijin kutak

O svemu što bi moglo zanimati obrazovne stručnjake

Учитељица Мира Стевковић

ОШ "Јосиф Маринковић", Нови Бечеј

Mатематиком до снова

занимљиви задаци, такмичењa...

Настава 2.0

Примена на Веб 2.0 во настава

Челичната Дама

за сите кои ја сакаат реалноста

%d bloggers like this: